Creatief & gezondheid

Activiteiten: Het gezonde uurtje van Buurtteam De Pijp, Expex jongerencafé, Ontbijt/lunch – herstelgroep en creatieve inloop TEAM ED, creatieve inloop Actenz .

Gezondheid omvat veel aspecten, waaraan we in de buurtkamer aandacht besteden. Vanuit het Buurtteam wordt het gezonde uurtje begeleid, hierin wordt er aandacht besteed aan gezond eten, gezonde leefstijl, bewegen en sociale contacten. Vanuit TEAM ED en Actenz zijn er diverse activiteiten zoals het jongerencafé waarin er ervaringen worden gedeeld. Door middel van creatieve activiteiten creëren zij de mogelijkheid je te uiten en je verhaal te delen. Daarnaast organiseren zij een vrije inloop met lunch, waarbij ze een veilige plek creëren voor ieder die binnenloopt.  

Andere activiteiten bij

De Buurtkamer!

Ontmoeten

Leer nieuwe mensen kennen tijdens een koffie uurtje of uitgebreide lunch. Of doe mee aan een van onze andere activiteiten. 

Bewegen & ontspanning

Beweeg mee in de buurtkamer! Toegankelijk voor alle niveaus, van jong tot oud. 

Groen

Als een verborgen pareltje midden in de stad, heeft de buurtkamer een prachtig grote tuin! De tuin wordt onderhouden door een groep buurtbewoners en vrijwilligers.  

Leren

Er zijn diverse trainingen en workshops te volgen in de buurtkamer.

DeBuurtkamer-Quellijn-warm&gezellig

Ruimte huren

Bij De Buurtkamer Quellijn kun je 4 verschillende ruimtes huren.