Over ons

Buurtkamer Quellijn is een initiatief van Stichting Prisma. Stichting Prisma is actief in Amsterdam op het vlak van netwerkversterking en vrijetijdsbesteding van Amsterdammers met een (licht) verstandelijke beperking. Met de Buurtkamer zijn we een plek voor álle buurtbewoners, met speciale aandacht voor bewoners die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.   

Wij geloven erin dat je levensgeluk wordt vergroot als je een plek vindt waar je kunt meedoen, waar je gezien en begrepen wordt. En dat je daardoor sterker in je schoenen staat. Gelijkwaardigheid is de basis van waaruit wij werken. Wij dromen van een Amsterdam waar ieders talent zichtbaar is en waarin mensen oog hebben voor elkaar. 

Welkom in Buurtkamer Quellijn

In de buurtkamer komen veel verschillende mensen bij elkaar. Voor de een is de Buurtkamer een plek om anderen te ontmoeten. Voor de ander een plek om even tot rust te komen in de drukte van alledag. Het aanbod is een mix tussen open activiteiten voor iedereen en meer besloten activiteiten voor een specifieke doelgroep. Buurtbewoners kunnen meedoen aan een georganiseerde activiteit, maar eigen initiatief is ook welkom.  

Het activiteitenaanbod in Buurtkamer Quellijn komt tot stand in samenwerking met buurtbewoners en organisaties zoals TEAM ED en het Buurtteam. Vrijwilligers en betrokken bewoners zijn onmisbaar voor de buurtkamer.

Wil je meer weten over…
Prisma:
www.stichtingprisma.nl 
TEAM ED: https://www.teamed.nl/
Het
 Buurtteam: https://www.buurtteamamsterdam.nl/vind-je-buurtteam/depijp/ 

Je opgeven voor een geplande activiteit?

... of wil je zelf iets organiseren

Loop gerust eens binnen, stuur ons een mail of bel naar de coördinator van de Buurtkamer.

WARM & GEZELLIG IN DE BUURTKAMER

We zien je graag snel!