Gezocht! Groene vingers, creatieve geesten en sportievelingen!

Heb jij zin om wat de doen, zelf wat te leren en je creativiteit kwijt te kunnen? In Buurtkamer Quellijn hebben we verschillende mogelijkheden. Het zijn vrijwilligersfuncties (met een kleine vergoeding)
Heb je interesse: neem contact op met ons: buurtkamer@stichtingprisma.nl

Ben jij een creatieve geest? Heb je zin om wekelijks iets met een groep buurtbewoners te doen.

Verder zoeken we iemand die het leuk vindt om een les beweging op te zetten, denk: Chi Gong-Yoga-Tai Chi.

Het verzorgen van een les per week, jij kunt kijken wat je kunt en wilt geven, het kan van alles zijn.
De ruimte stellen wij beschikbaar, wij werven de deelnemers, zorgen voor ene kopje thee?
Het goede mogelijkheid om te oefenen, meer ervaring op te doen met wat je hebt geleerd en wat uren te draaien met les geven. Enige ervaring met wat je wil geven is wel fijn.

Tuinklusser(s)

Onze grote tuin heeft liefde en aandacht nodig, heb jij groen vingers en goede zin?Gezellig maken en bijhouden van de tuin. Er is ruimte voor het delen van ideeën zodat de tuin een plek wordt, waar men kan thee drinken, in het groen. Een mooie plek midden in de Pijp die we graag meer willen delen met de buurt. Heb jij zin om hier aan mee te werken? Deze fijne plek is een ontmoetingsplaats voor diverse buurtbewoners, en de tuin kan de kers o de taart worden. Voldoening uit je werk krijg je zeker. Ervaring is niet perse nodig, maar kan handig zijn. Het zou mooi zijn als we een groep kunnen vormen met verschillende kennis. wil je alleen je handen uit de mouwen steken, dat kan. Wil jij je kennis delen over het aanleggen van een tuin ook dat kan. Werktijden in overleg.